Green screens & specials

Green screens voor foto & Video 
De Urbanzoo modules zijn ook als green-screen schermen te bestellen. Creëer je eigen achtergrond voor product shoots of maak het product zonder problemen vrijstaand. Ook geschikt voor video-opnames en als achtergrond bij Zoom, Skype of andere video conferences.
VANAF € 269,-
Afmeting Kleur
 1-zijdig groen
1,5 meter  €      269
2 meter  €      299
3 meter  €       389
4 meter  €      499
5 meter  €      599
6 meter  €       699

Alle prijzen zijn excl. btw

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN – het installeren en demonteren van de  rechte wand is snel en uiterst eenvoudig: het wordt zonder gereedschap opgebouwd in slechts een paar eenvoudige stappen.
HOGE KWALITEIT – de rechte wand is een innovatief displaysysteem opgebouwd met een aluminiumstructuur die wordt voorzien van bedrukt textiel met hoge resolutie
MODULAIR EN HERBRUIKBAAR – u kunt de wand zo vaak als u wilt hergebruiken, ook in combinatie met andere FormTex-producten. De doeken zijn wasbaar op 30ºC in de wasmachine
OP VERZOEK KAN ER OOK EEN AANGEPASTE AFMETING GELEVERD WORDEN

MEE TE NEMEN IN EEN TAS VAN 30x30x75 cm

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.