NIEUWS


Graag inspireren we je met onze mogelijkheden. We zullen hier regelmatig nieuws plaatsten over onze stands en marketing diensten.


Sanifiq kiest voor presentatiewand 

SanifiQ heeft gekozen voor de 4 meter presentatiewand voor in de showroom van het bedrijf. Met deze wand is het bedrijf ook flexibel als het gaat om deelnemen aan bedrijfsbeurzen en in-house events.

Meer weten: 0622383264

presentatiewand Urbanzoo
Logisnext entree
Urbanzoo Lichtreclame

Een warm welkom bij het nieuwe Europese HQ van Mitsubishi LOGISNEXT Europe

Mitsubishi Logisnext Europe vroeg Urbanzoo om de rebranding op en om het pand uit te werken en uit te voeren.  MLE voorheen MCFE is onlangs in het nieuwe pand getrokken dat nu helemaal voorzien is van de signing in huisstijl. Niet alleen de buitenzijde van het pand is voorzien van de frisse elementen. Ook de receptie en de vergaderruimtes zijn voorzien van nieuwe visuals.

De lichtreclame is voorzien van moderne led technologie en astro-schakelaar, hierdoor zal de verlichting automatisch de zonsopgang en de zonsondergangen blijven volgen in het uit en aanschakelen van de verlichting.  Bij de receptie is de visual voorzien van 40mm geluidsdempende polywol, waardoor geluid niet meer weerkaatst in de ruimte en er meer privacy ontstaat met betrekking tot de telefoongesprekken.

Meer weten: hello@urbanzoo.nl of bel 06-22383264

Scheidingswandjes op kantoor

Vandaag een leuke vraag binnengekregen. Of we ook scheidingswanden voor kantoor kunnen maken. Een leuke en actuele vraag zoals uit het artikel van de NOS blijkt. Onze rechte wanden zijn prima geschikt om extra rust & privacy te creëren in een kantooromgeving. We kunnen alles naar wens bedrukken, zo wordt het een unieke beleving voor iedere vakafdeling of zelfs voor iedere individuele werknemer. Al dan niet met geluidwerende materialen.

https://lnkd.in/gZbzBUs

https://bit.ly/2XQCzxV

presentatiewanden en beurswanden
Stand Alma porta-bote
Porta-bote

NIEUWE SHOWROOM VOOR PORTA-BOTE

De nieuwe showroom van Porta-bote is geleverd.  Het decor bestaat uit de Urbanzoo elementen van stand Alma. De artist impression gaf al een kleine doorkijk maar nu ook live te bewonderen. Voor degene die de elementen van Urbanzoo willen ervaren is de showroom ook geopend.  Laat even weten als je langs wil komen:  06-22383264

https://portabote.nl

Urbanzoo - portaboat

SNEL OPSTARTEN MET URBANZOO NA DE COVID-19 MAATREGELEN

Op dit moment staan alle beurzen en evenementen stil. Wij ontvangen veel vragen of bestellingen later te leveren zijn. Dit begrijpen wij gezien alle maatregelen die getroffen zijn.

Om bedrijven na deze periode in staat te stellen snel weer te kunnen deelnemen aan beurzen en (in-huis) evenementen, biedt Urbanzoo voor deze periode de volgende oplossing: Wanneer je in de komende weken een stand bij Urbanzoo bestelt, kan de levering tot 2 weken voor de beurs kosteloos verzet of zelfs geannuleerd worden. Dit geeft je de mogelijkheid nu al actief je voorbereidingen te treffen op activiteiten in de nabije toekomst. Hiermee loop jij en je bedrijf geen enkel risico. Meer weten? bel 06-22383264

Stay strong and well prepared!

Team Urbanzoo

https://bit.ly/3kAECju

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6646418533590802433
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.