Scroll Top
NIEUWS


Graag inspireren we je met onze mogelijkheden. We zullen hier regelmatig nieuws plaatsten over onze stands en marketing diensten.


Stand voor Heroes INC

Deze stoere stand vertelt het hele verhaal van Heroes Inc. Heroes Inc. is Europa’s nieuwste en meest opwindende groothandel in gelicentieerde kleding en accessoires. Ze hebben een fantastisch assortiment op voorraad en onze ontwerpen en service zijn onovertroffen. https://www.heroesinc.eu

Foto genomen op de Spielwaren Messe in Nürnberg

Heroesinc
Greenhouse
STand voor Greenhouse Sustainability

De vraag voor een indrukwekkende maar zelf op te bouwen stand was snel ingevuld. Met de frisse nieuwe huisstijl van Greenhouse Sustainability staat er meer dan een professioneel podium. https://greenhouse-sustainability.com

STand voor e-PROPULSION BOOT DUSSELDORF

Na de METS TRADE in de RAI AMSTERDAM hebben we ook de stand voor ePropulsion op de BOOT DUSSELDORF mogen bouwen. In deze stand zijn onder andere de LED wand displays gebruikt die ook op onze website afgebeeld staan.

Deze stand met 120m2 vloeroppervlakte kenmerkt zich door het open karakter, hoge tafels en stoelen bij de diverse producteilanden zorgen voor geschikte meeting ruimtes. En bevestigd de kernwaardes van het bedrijf.

Ook de producten waren eenvoudig toegankelijk en waar nodig te bedienen door de bezoekers.

https://www.epropulsion.com

Beursstand op de BOOT Dusseldorf
BCE booth at IBC Amsterdam
BCE at IBC AMSTERDAM [RAI]

Mix and match de elementen van Urbanzoo in een traditionele stand.  Scherpe visuals en strak opgespannen over de aluminium structuur.

Broadcasting Center Europe (BCE) is Europees leider in mediadiensten, systeemintegratie en softwareontwikkeling op het gebied van televisie, radio, productie en postproductie, telecommunicatie en IT.

Met zijn uitgebreide ervaring op de mediamarkt levert het team diensten van hoge kwaliteit en vindt altijd de oplossing die bij uw project en budget past.

Met meer dan 200 hooggekwalificeerde en gemotiveerde mensen bedient BCE ongeveer 400 klanten in verschillende sectoren, zoals tv-zenders, radiostations, filmdistributeurs, producenten, reclamebedrijven, telecomoperatoren en openbare diensten

Urbanzoo op de Infra Relatiedagen Hardenberg 

Op maar liefst 3 stands beursstandmateriaal geleverd. Naast bekende elementen als onze beursstands en de LED light boxen, hebben we ook beursballonnen geleverd! Vanaf nu beschikbaar bij ons! Te vullen met lucht (bevestiging met tuidraad) of met Helium.

Pon equipment en Verachtert Nederland hebben voor de Infra Relatie Dagen in Hardenberg gekozen voor elementen van Urbanzoo. Door onder ander de led light boxen, desks en beursballonnen stond er een professionele en stevige beurspresentatie!

Platenkamp Borne heeft gekozen voor beursstand Alpha met een aanpassing op de achterwand.

platenkamp 2
adviezen voor exposanten
URBANZOO VOND een interessant artikel voor jou:
Zes concrete adviezen voor exposanten op consumentenbeurzen

Ondanks dat veel grootschalige evenementen de afgelopen twee jaar vanwege de coronapandemie niet door konden gaan en de regels op dit moment dergelijke evenementen niet toestaan, hebben wij er het volste vertrouwen in dat het binnenkort weer mogelijk is om je als bedrijf op consumentenbeurzen te presenteren. In dit artikel delen we zes concrete adviezen waardoor je daar goed op voorbereid bent en er optimaal rendement uit kunt halen.

Niet iedereen is even enthousiast als het om beurzen gaat. Het organiseren neemt redelijk wat tijd in beslag en de beursdagen zelf zijn vaak lang en kosten veel energie. Voordat je gaat deelnemen, moet je jezelf dan ook altijd de vraag stellen of een beurs het juiste marketingmiddel is om je doelstellingen te bereiken. Is het antwoord op deze vraag ja? Houd dan rekening met de volgende factoren.

URBANZOO STands ook voor de Duitse klanten

Onze stands zijn ook in Duitsland verkrijgbaar.  Neem contact op voor de mogelijkheden.

https:::www.blachreport.de:services:36467-messe-display-urbanzoo-in-deutschland-erhaeltlich:
presentatiewand Urbanzoo
Sanifiq kiest voor presentatiewand 

SanifiQ heeft gekozen voor de 4 meter presentatiewand voor in de showroom van het bedrijf. Met deze wand is het bedrijf ook flexibel als het gaat om deelnemen aan bedrijfsbeurzen en in-house events.

Meer weten: 0622383264

CeDe / De Witte Molen draaien eerste evenement met Urbanzoo beursstand elementen

De in november aan CeDe en De Witte Molen geleverde stands zijn kort na levering ingezet voor een lokaal evenement in Putte (B). Zij kozen voor de beursstands van Urbanzoo omdat deze flexibel inzetbaar zijn en door dat ze compact mee te nemen zijn, door iedere vertegenwoordiger te gebruiken bij een klant of lokaal evenement.

Meer weten? Bel 0622383264

Beursstand
Lokaal evenement
Logisnext entree
Urbanzoo Lichtreclame

Een warm welkom bij het nieuwe Europese HQ van Mitsubishi LOGISNEXT Europe

Mitsubishi Logisnext Europe vroeg Urbanzoo om de rebranding op en om het pand uit te werken en uit te voeren.  MLE voorheen MCFE is onlangs in het nieuwe pand getrokken dat nu helemaal voorzien is van de signing in huisstijl. Niet alleen de buitenzijde van het pand is voorzien van de frisse elementen. Ook de receptie en de vergaderruimtes zijn voorzien van nieuwe visuals.

De lichtreclame is voorzien van moderne led technologie en astro-schakelaar, hierdoor zal de verlichting automatisch de zonsopgang en de zonsondergangen blijven volgen in het uit en aanschakelen van de verlichting.  Bij de receptie is de visual voorzien van 40mm geluidsdempende polywol, waardoor geluid niet meer weerkaatst in de ruimte en er meer privacy ontstaat met betrekking tot de telefoongesprekken.

Meer weten: hello@urbanzoo.nl of bel 06-22383264

Scheidingswandjes op kantoor

Vandaag een leuke vraag binnengekregen. Of we ook scheidingswanden voor kantoor kunnen maken. Een leuke en actuele vraag zoals uit het artikel van de NOS blijkt. Onze rechte wanden zijn prima geschikt om extra rust & privacy te creëren in een kantooromgeving. We kunnen alles naar wens bedrukken, zo wordt het een unieke beleving voor iedere vakafdeling of zelfs voor iedere individuele werknemer. Al dan niet met geluidwerende materialen.

https://lnkd.in/gZbzBUs

https://bit.ly/2XQCzxV

presentatiewanden en beurswanden
Stand Alma porta-bote
Porta-bote

NIEUWE SHOWROOM VOOR PORTA-BOTE

De nieuwe showroom van Porta-bote is geleverd.  Het decor bestaat uit de Urbanzoo elementen van stand Alma. De artist impression gaf al een kleine doorkijk maar nu ook live te bewonderen. Voor degene die de elementen van Urbanzoo willen ervaren is de showroom ook geopend.  Laat even weten als je langs wil komen:  06-22383264

https://portabote.nl

Urbanzoo - portaboat
Wij hebben onder andere geleverd aan:
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.