Jouw vragen snel beantwoord

Hoe snel is een stand op te bouwen?

De snelheid is afhankelijk van het aantal modules. Als je 10 minuten hanteert per module dan kan je het goed inschatten. Reken daarnaast nog ca 10 minuten om alles op de juiste plek te zetten.

Is de stand nog verder uit te breiden als deze al geleverd is?

De stand is zonder problemen uit te breiden met de Urbanzoo modules. Ook verlichting of andere accessoires zijn achteraf aan te vullen.

Kan je de stand meerdere malen gebruiken?

De stand is eenvoudig meerdere malen te gebruiken. En mocht de boodschap vernieuwd moeten worden bijvoorbeeld door een nieuwe huisstijl dan kan je alleen de stoffering vervangen zodat de stand weer helemaal actueel is.

Wie kan mij de design templates aanleveren?

De design templates zijn op te vragen via hello@urbanzoo.nl

Kan Urbanzoo ook de stand opbouwen en afbouwen?

Ja, deze service leveren wij. De kosten zijn daarbij voor een groot deel afhankelijk van de plaats waar de stand opgebouwd moet worden. Vraag de kosten voor deze service op hello@urbanzoo.nl.

Kan je een Urbanzoo stand ook huren?

Wij verhuren ook stands. Echter de signing is geheel jouw boodschap. Het voordeel zit er in dat je geen framewerk hoeft aan te schaffen. De huurprijs ligt op 80% van aankoopprijs.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.