Een professionele beursstand samenstellen
Hoe werkt HET 
Hoe werkt het:
Bepaal welke afmeting jouw beursstand nodig heeft
Hoe groot is het vloeroppervlak dat je hebt afgenomen, of wil afnemen bij de beursorganisatie? Hoeveel meter breed en hoeveel meter diep. TIP! Kijk ook of er beperkingen zijn met betrekking tot de hoogte van de ruimte.
Zoek op basis van jouw wensen jouw beursstand uit
Zoek in het overzicht van onze 24 beursstands de stand uit die jou het meeste aanspreekt. TIP! Probeer hier rekening te houden met de afmetingen van het beschikbare vloeroppervlak. Mocht je een stand zien die een afwijkende maat heeft, dan kunnen we deze altijd in overleg aanpassen aan jouw wensen en het beschikbare vloeroppervlak.
Vraag het design template aan van de door jou gekozen beursstand
Geef bij ons aan met welke stand je graag aan de gang wil gaan. Wij leveren je dan de templates aan. Tip! je zit nergens aan vast, dus je kan experimenteren met de beschikbare oppervlaktes van de stand.
Alles naar je zin?
Als je het design compleet hebt en je wil er helemaal voor gaan dan kan je je design met ons delen. Wij checken dan de opmaak om te zorgen dat het ook echt zo wordt als je voor ogen hebt

De voordelen:
Compacte en lichtgewicht constructie
De beursstands zijn opgebouwd uit aluminium buizen en worden overtrokken met stretch-stof. Hierdoor krijg je altijd een superstrak resultaat. Compact mee te nemen in een paar lichtgewicht tassen.
Snel op te bouwen
Bij alle geleverde elementen worden duidelijke opbouwinstructies geleverd waardoor je het snel op kan bouwen. Alle onderdelen zijn genummerd en al zoveel mogelijk aan elkaar verbonden met een elastisch koord. Onze ervaring leert dat 1 stand element ongeveer met 10 minuten staat.
Snel geleverd
Zodra we de designs van je hebben ontvangen kunnen we binnen 3 weken de beursstand compleet aan je leveren.
Eenvoudig uit te breiden
Fijn dat je niet vast zit aan de afmetingen die je vandaag kiest. Alle elementen zijn los na te bestellen dus je kan altijd uitbreiden of door kleinere elementen bij te bestellen een keer een kleinere beursstand opzetten
Garantie
Op alle beursstands en presentiewanden geven wij 24 maanden garantie. Dus no worries! Tip! de doeken zijn wasbaar op 30 °C! Dus een vlekje laat zich eenvoudig verwijderen.

Mochten er onverhoopt delen kwijtraken of beschadigen dan kunnen wij deze altijd los leveren.

Eenvoudig op te bouwen

Beelden zeggen altijd meer dan 1000 woorden. Daarom hebben we in samenwerking met het Werkspoorkathedraal, sizigy.nl en Portabote.nl een demonstratiefilmpje gemaakt waarin we de beursstand van Portabote opbouwen. In deze korte film worden alle elementen van de beursstand opgebouwd tot een volledig operationele beursstand. Uit ervaring weten we dat onze beursstands binnen drie kwartier volledig staat.

…Mooie duidelijke Youtube video hebben jullie gemaakt. Ik word er wel hebberig van als ik dat zo zie.

Een beursstand zelf meenemen naar een lokatie? geen probleem..

Onze beursstands neem je eenvoudig mee. Elk element zit in een stevige tas. En elk element is voorzien van een opbouwhandleiding. Vaak is er nog voldoende ruimte in de tas om ook de accessoires op te bergen. We durven te stellen dat elke beursstand in ons assortiment met 1 personenauto mee te nemen is. Dat maakt deelname aan een evenement super eenvoudig. Hup in de auto, opzetten binnen 45 minuten en je bent klaar voor het publiek.

 

Een basis voor jaren

Wij gebruiken ecologische druktechnologieën die het milieu niet vervuilen en toch het beste resultaat garanderen. De bedrukking is brandveilig en kan in een gewone wasmachine worden gewassen. Je kunt de systemen zo vaak hergebruiken als  nodig, om de beursstand eenvoudig te actualiseren zijn alle prints van de beursstand of presentatiewand opnieuw los te bestellen. Het aluminium systeem van jouw bestande stand gebruik je dan voor de nieuwe prints.

Voor de oude prints van de stand bieden wij je een andere mogelijkheid. Dit doen wij in samenwerking met de stichting Nora Werkt in Breda. Tegen een kleine vergoeding worden de prints tot tassen verwerkt.  Buiten een goede oplossing ook nog een leuk cadeau en boodschap voor je klant of relatie.

100% reprintable

HOE BEPAAL JE EEN GOEDE PLEK VOOR JE BEURSSTAND

Je wilt je bedrijf inschrijven voor een beursdeelname en zoekt op de plattegrond naar een goede plek voor je stand.

Maar wat is een goede plek?

Hiernaast enkele tips:

Nog meer tips vind je in de checklist beursdeelname:
  • Voorbereiden op beursdeelname
  • De boodschap
  • Op de beursvloer
  • Leads
1

Meer open zijdes = meer zichtlijnen. Een eiland (4 open zijdes) of kopstand (3 open zijdes) is opener en daardoor beter zichtbaar dan een stand op een hoek (2 open zijdes) of rij (1 open zijde).

2

Een hoek- of rijstand kan een goede optie zijn, maar dan moet je wel eerst checken of die plek ‘in de loop’ ligt. Vraag de beursorganisatie naar de routing en verwachte looprichting. Waar zijn de in-, uit- en doorgang(en) en wat zijn de hoofdgangpaden?

3

Check of er publiekstrekkers in de buurt zijn, zoals seminars, innovatiepleinen, demonstraties of cateringpleinen. Of heb je buren met veel bezoekers waarvan je zou kunnen profiteren?

4

Kijk waar je directe concurrenten staan. Bepaal of je wel of niet in de buurt wilt staan. Beursorganisatoren plaatsen branchegenoten (concurrenten) namelijk vaak bij elkaar om bezoekers een compleet aanbod te geven.

Deelnemen aan een beurs in het buitenland? 

De beursstand, wanden en elementen laten zich eenvoudig meenemen, ook naar het buitenland. Voor de startende ondernemer die aan een beurs wil deelnemen in het buitenland heeft het RVO onder voorwaarde subsidies beschikbaar.  Via onderstaande link komt u bij het RVO om meer te weten te komen over deze mogelijkheden.
Beursstand kopen
presentatiewanden en beurswanden
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.